Over mij:

Na de studie bewegingswetenschappen aan de Vrije Universiteit Amsterdam ben ik gaan werken bij de GGZ. Daar werk ik inmiddels 35 jaar. De eerste jaren heb ik me met name bezig gehouden met heel veel soorten  psychiatrische problematiek. De laatste 15 jaar heb ik me gespecialiseerd in de behandeling van alle soorten eetstoornissen, met name de verstoorde relatie met het lichaam. Het herstel hiervan staat centraal. 

Mijn visie is dat hoofd en lichaam een geheel zijn. Het beter luisteren naar je lichaam en de rol van je gedachtes krijgen aandacht. Een belangrijk thema hierbij is het milder en aardiger denken en kijken naar jezelf en je lichaam. De manier waarop ik werk is grotendeels terug te voeren op de cognitieve therapie, mindfulness en mentalisation based treatment (MBT). Door middel van ademhalings- en bewegingsoefeningen wordt de aandacht verplaatst naar het lichaam. 

Daarnaast ben ik me de laatste jaren meer gaan verdiepen in het werken met familieopstellingen en systemische opstellingen. Door dit ruimtelijk uit te werken zie en ervaar je de impact  van verschillende zaken die je in het leven bezighouden. Van daaruit kan gekeken worden naar verandering. 

Zo gaan we op verschillende manieren op zoek naar aanknopingspunten tot verandering en/of verbetering.